Varmepumper

Varmepumper
Leder du efter en god pris på varmepumper?

Vi har løbende gode tilbud på varmepumper af forskellige størrelser og med varierende ydeevne, alt efter hvad det er du har brug for en varmepumpe til.

Du kan også ringe til os hvis du skal have installeret eller repareret en nuværende varmepumpe, der ikke fungerer som den skal. Vi servicerer både erhverv og private – ingen opgave er for stor eller lille.

Hvad gør en varmepumpe?
En varmepumpes opgave er at flytte – eller pumpe – termisk energi fra ét varmereservoir til et andet. Det kunne for eksempel være et køleskab som har brug for energi til at nedkøle madvarer, eller en radiator som skal bruge energi til at varme huset op. Varmepumper bliver altså brugt til at transportere termisk energi frem og tilbage.

Uden en fungerende varmepumpe, bliver det lige pludseligt mindre sjovt om vinteren når frosten lander på vinduet, eller om sommeren når temperaturen når omkring de 30 grader. De funktioner som varmepumpen udfører gør, at det er en af de vigtigste bygningskomponenter man kan have. For den individuelle husejer kan det være lige så ubehageligt at varmepumpen går i stykker i december, som hvis det skete for virksomhedsejeren med 200 ansatte, så sørg for at den altid fungerer som den skal.

Salg eller reparation af varmepumper i Vejle og omegn

Vi har vores udgangspunkt i Juelsminde, Hedensted og Vejle men vi kører gerne rundt i hele landet.

Hvis du befinder dig i regionen, er du velkommen til at ringe til os i dag på 75 89 52 22 – så finder vi sammen en løsning, som både er prismæssigt fair og professionelt udført.