Deres Elektriker logoDeres Elektriker logo

Varmepumpe

Professionel montering af varmepumpe

Overvejer du at få installeret en varmepumpe som varmekilde i din bolig, virksomhed eller industri? Og kunne du godt bruge professionel rådgivning og sparring om, hvilken løsning der passer bedst til din situation? 
Så kan Daugård El hjælpe dig godt i gang med at finde den rette varmepumpe. 
Vi står også gerne for montering af varmepumpen, eller reparation og service af den nuværende varmepumpe.

Kontakt os allerede i dag

Hvordan virker en varmepumpe?

En varmepumpes opgave er at flytte – eller pumpe – termisk energi fra ét varmereservoir til et andet. Det kunne for eksempel være et køleskab, der har brug for energi til at nedkøle madvarer - eller en radiator der skal bruge energi til at varme huset op. Varmepumper bliver altså brugt til at transportere termisk energi frem og tilbage.

Uden en fungerende varmepumpe, bliver det lige pludseligt mindre sjovt om vinteren når frosten lander på vinduet, eller om sommeren når temperaturen når omkring de 30 grader. De funktioner som varmepumpen udfører gør, at det er en af de vigtigste bygningskomponenter man kan have. For den individuelle husejer, kan det være lige så ubehageligt at varmepumpen går i stykker i december, som hvis det skete for virksomhedsejeren med 200 ansatte - derfor er det vigtigt at sørge for, at den altid fungerer som den skal.

Leder du efter en god pris på varmepumper?

Vi har løbende gode tilbud på varmepumper af forskellige størrelser og med varierende ydeevne, alt efter hvad det er du har brug for en varmepumpe til.

Du kan også ringe til os, hvis du skal have installeret eller repareret en nuværende varmepumpe, der ikke fungerer som den skal. Vi servicerer både erhverv og private – ingen opgave er for stor eller lille.

Salg eller reparation af varmepumpe i Vejle, Hedensted og omegn

Vi har vores udgangspunkt i Daugård, Juelsminde, Hedensted og Vejle, men vi kører også gerne i omkringliggende byer. 

Hvis du befinder dig i regionen, er du velkommen til at ringe til os i dag på 75 89 52 22 – så finder vi sammen en løsning, som både er prismæssigt fair og professionelt udført.

Kontakt os