EL Service

El service i højeste kvalitet

Søger du en kompetent og erfaren elektriker, til at stå for din el service?

Hos Daugård El har vi +64 års erfaring og ekspertise med forskellige typer el opgaver. Vi går meget op i, at alle el installationer bliver udført korrekt og opfylder alle sikkerhedsmæssige krav, så vores kunder er garanteret en sikker og holdbar løsning.

Vi er en moderne virksomhed, der består af kvalificerede medarbejdere med høj faglig kvalitet. Vælger du Daugård El, er du altså sikret en professionel fagmand, der er specialiseret indenfor EL-branchen.

El service fra dag til dag

Med vores store knowhow i el service kan vi tilbyde, at reparere dine el-installationer. Vi yder en professionel ”dag til dag” service på alle installationer.

Vores reparationer bliver udført med mange års erfaring, og indbefatter garanti inden for den gældende lovgivning, hvilket sikrer dig en ordentlig reparation.

Vi sælger også alle typer hårde hvidevarer, og vores dygtige hvidevaremontør står gerne til rådighed med faglig rådgivning og vejledning, til konkurrencedygtige priser. Læs mere om hvidevarer her.

Vi hjælper dig også med reparation af din stikkontakt, ophængning af lamper, private vandværk og kloakpumper, energioptimering, fejlfinding på alle elektriske installationer og meget mere.

Få den el service du har brug for i Vejle, Hedensted og omegn

Uanset hvilken form for el service du har brug for, så kontakt Daugård El og få en skræddersyet løsning, der passer til din situation.

Vi står klar til at give den rådgivning og service du har brug for, uanset om du er privat, erhverv eller en anden der ønsker el service i Daugård, Juelsminde, Hedensted, Vejle og omegn.

Ring på telefon eller send en mail til daugaard-el@daugaard-el.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Daugaard: 75 89 52 22

Juelsminde: 75 69 42 10

(+45) 75 69 42 10
(+45) 75 89 52 22
daugaard-el@daugaard-el.dk