Energioptimering

Energioptimering af el installationer

Energiforbruget er siden 1980 steget med over 40%, og der forventes en øget stigning frem til 2030.

Gennem mange års erfaring som elektriker, har vi erfaret, at der kan findes store besparelser for alle, lige fra store virksomheder eller institutioner til private boliger og lejligheder.

Energioptimeringen kan findes overalt og kan være alt fra brugsmønstre, til udskiftning af belysningen, ændring af driftstider på ventilationsanlæg, optimering af drift på varmepumper og meget mere.

Det er meget forskelligt hvilke tiltag der kan foretages, men vi står gerne til rådighed for en besigtigelse og gennemgang af installationen.

Gennem en grundig gennemgang, kan vi hos Daugård El finde ud af, hvor vi kan energioptimere din bolig eller virksomhed.

Derfor skal du vælge at få energioptimeret huset

Der er flere fordele, ved at vælge at investere i en energioptimering. Optimeringen kan nemlig give energibesparelser, der vil kunne reducere dine el udgifter væsentligt.

Derudover vil en energioptimering ikke kun gavne økonomien, men også miljøet, da det med de rette løsninger, kan mindske Co2 udslip.

Vi har mange års erfaring og ekspertise indenfor el, og du kan derfor forvente en kvalitetssikret løsning, skræddersyet til dig og dine behov.

Få en grundig energioptimering i Vejle, Hedensted og omegn

Bruger du, din virksomhed, dit landbrug eller industri for mange penge på energi? Eller ønsker I blot at energioptimere og vælge en grønnere løsning? Så hjælper vi hos Daugård El med en grundig og professionel energioptimering eller el service.

Vi holder til i Daugård, men kører også gerne for vores kunder i Hedensted, Juelsminde, Vejle og omegn.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med energibesparelser. Ring på telefon eller send en mail til daugaard-el@daugaard-el.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Daugaard: 75 89 52 22

Juelsminde: 75 69 42 10

(+45) 75 69 42 10
(+45) 75 89 52 22
daugaard-el@daugaard-el.dk